Onze voetbalacademie richt zich op spelers en speelsters (met name 5 tot en met 15 jaar) die zichzelf willen verbeteren of ervan overtuigd willen raken dat zij beter kunnen worden door hard te werken.

TFA is er op gericht een kind beter te laten bewegen, een sterkere persoonlijkheid te laten vormen  en een krachtiger lichaam te laten ontwikkelen, TFA gelooft erin dat hierdoor de prestaties tijdens het sporten en in hun (sociale) leven zullen verbeteren.

De visie van TFA is dat sporters, en in het bijzonder kinderen die voetballen, op allerlei verschillende manieren uitgedaagd moeten worden om zichzelf zo te ontwikkelen dat zij op élk moment hun keuze kunnen omzetten in succesvol handelen.

Onze voetbalacademie is ervan overtuigt dat elke sporter zich kan ontwikkelen en kan verbeteren indien hij of zij zich daarvoor wilt inzetten. Het uitproberen en ervaren van bepaalde keuzes tijdens het sporten, zowel positief als negatief, draagt volgens TFA bij aan de persoonlijke ontwikkeling.

Deze mentaliteit gekoppeld aan deskundige coaching en toekomstgerichte feedback is volgens ons de basis van een succesvolle samenwerking.

“If you can dream it, you can do it”

Total Football Academy is opgericht in de zomer van 2016. 

The Iceberg Illusion